Media

Årsak og Virkning for Løgnere!?!

Når løgner blir avslørt.

Hva skjer når alle løgnene vi mennesker har blitt presentert med de siste århundre blir avslørt? Når media i den vestlige verden ikke når frem med løgnene sine? Når en stat blir avslørt for det den er nemlig en organisert kriminell institusjon som stjeler fra befolkningen? Når politikerne blir avslørt og befolkningen erkjenner at de er som prostituerte som arbeider for Mr. Global som styrer og kontrollerer bak kulissene? Hva skjer med nyhetsopplesere i NRK og TV2 og TV Norge osv… når de merker at de har løyet til befolkningen? Hva skjer med banksjefer og direktører i store selskaper når befolkningen har fått nok av deres løgner og bedrageriske oppførsel?
Det er mange spørsmål som trenger svar men en ting er sikkert og det er at når mennesker har mistet alt de eier og ikke har mer å miste så så går de til angrep. Hevn er deres ytterste drivkraft og alle de som har løyet til befolkningen enten bevisst eller i uvitenhet (og der inkluderer jeg nyhetsopplesere som burde vite at det meste er løgn hva de leser men allikevel prostituere seg selv for å tjene seg selv og Eliten) vil merke folkets vrede over seg når tiden er inne. De som har bedratt befolkningen vil bli holdt til ansvar. Spørsmålet er bare hvordan? Er befolkningen villig til å tilgi? Å tilgi noen som med sine løgner har bidratt til så mye elendighet og krig og mord? Å tilgi noen som kun tenker på seg selv og bryr seg ikke om andre mennesker?
Å tilgi hadde vært det riktige å gjøre men jeg er redd for at folket blir overhveldet av raseri når alt kommer til overflaten og det kan skje at dette raseriet kan fører til at befolkningen tar loven i sine egne hender og henger de som har bedratt befolkningen i årevis på neste lysstolpe. Hvor lenge skal media og deres presentere lyve for deres sjefer? Hvor lenge kan de stå imot folkets raseri? Hvor lenge er de villig til å risikere sitt eget liv for den psykopatiske eliten som vil ha kontroll over hele verden?
Time will show. And the time is now. Things are going to unfold in front of our eyes in the next months……..

I urge for reason, reconciliation and forgiveness…..

Scorpion 58