Politikk

Full krig bak kulissene?

Det er full krig på gang bak kulissene!

Ny kollisjon av et amerikansk krigsskip med et tankskip utenfor Malaysia.
Ca. 65 dager før det var det et sammenstøtt av USS Fitzgerald med et stort containerskip utenfor den japanske kysten.
For to år siden var det USS Donald Cook som fikk fullstendig stopp i svarte havet og lå der som en “sitting duck” hvor et russisk jagerfly (SU 24) simulerte tolv angrep på skipet og forsvant.

Hva er det som skjer? Hvordan kan det hende at amerikanske krigsskip kan bli utsatt for slike “ulykker” uten å kunne forsvare seg eller komme seg unna?
Ryktene på nettet av forskjellige eksperter mener at Russland har et elektronisk våpen som kan mørklegge all elektronikk og til og med styringen av et skip. USA’s krigsmarine er utstyrt med Aegis systemet som er verdens beste elektroniske anlegg. Allikevel svikter det når det trenges som mest.

Er dette en klar beskjed fra Russland og samarbeidspartnerne at USA skal slutte med deres hensikt om å innføre en verdens orden under deres kontroll? Jeg mener da selvfølgelig denne gruppen av Elite med negative hensikter som er representert av Busch og Clinten – klanen blant andre. De opererer utenfor Trump’s kontroll og vil provosere frem en total krig slik at de kan dekke over deres hemmeligheter og satanistiske bakgrunn.

Det skjer vanvittig mye bak vår rygg og vi vet ikke noen ting. Ikke fordi vi ikke får beskjed om slike tilfeller men fordi vi anser alt som en ulykke uten å tenke. Når vi begynner å undersøke litt selv så ville vi skjønne hvordan ting henger sammen og hva som virkelig skjer her i verden og hvorfor. Når vi ikke gjør dette så forblir vi uvitende og kun diskuterer overfladiske politiske ting som ikke har noen hensikt.

Det vi skal skjønne er hva som skjer bak kulissene og hvorfor det skjer for så å undersøke litt hvilken rolle Norge spiller i dette spillet. For da ville vi skjønne hvor korrupt Norge har blitt og hvordan de bedrar sin egen befolkning og bruker ulovlig makt for å holde befolkningen nede.

Se dere rundt og begynn å tenk! Ondskapen er rett foran øynene våre og vi ser den ikke en gang.

Ingenting nytt og positiv kan skje her i Norge hvis vi ikke begynner å begripe sannheten bak alt. Alt det som blir brukt imot oss for å holde oss nede er blant annet pengesystemet, rettssystemet, helsevesenet, utdanningssystemet, barnevern, politi og mye mer. Men vi er så sløv og indoktrinert at vi ikke VIL se!

Jeg oppfordrer alle til å våkne fort. Og da mener jeg ASAP!!!!

Fremtiden står på spill og vi er de eneste som kan gjøre noe.

Så la oss komme i gang…….

Scorpion 58

One thought on “Full krig bak kulissene?

Comments are closed.