Politikk

Har Trump blitt en av “dem”?

For mange var det et sjokk da vi fikk se at Trump slapp bomber mot Syria.

Det virket slik at Trump virkelig skulle “drain the swamp” slik han lovte velgerne. Han holdt mange valgløfter hittil og det så lysende ut. Men så bombet han Syria etter at det kom ut at det var et gass-angrep på kvinner og barn i Syria og mediene konkluderte med en gang at det var Assad som gjordet dette. Vi husker jo at det samme skjedde også i 2013 hvor det var et gass-angrep og skylden fikk Assad med en gang men etter kort tid ble det bevist at dett ikke var Assad men Terroristene. Og de Terroristene er betalt og sponset av USA for å få til et regimeskifte i Syria. Hvorfor skulle Assad gjennomføre et gass-angrep på sin egen befolkning? Spesielt nå siden han har Isis og Al Nusra og alle de andre ekstreme terroristene på flykt og han vinner? Det henger ikke på grape. Det er tydelig at det er en såkalt “false flag operation” igjen for å prøve å få til en krig. Men hvorfor? Hvorfor er en elite så interessert i å starte en krig? Årsakene er flere. Pengesystemet kollapser og de vil dekke over alle løgner og bedrag de har gjennomført i over 100 år og er det krig så vil alle glemme pengesystemet og alle tror at det har kollapset pga krig. Og dermed kan Eliten begynne på nytt og igjen sitte i kontroll av pengesystemet. Den andre grunnen er at det skjer et paradigme skifte her på jord. Dvs. vi går gjennom et kvantesprang i økningen av vår bevissthet. Vi begynner å sette spørsmålstegn ved systemet vårt og politikerne som lyver til befolkningen hver eneste dag. Selve systemet er i ferd med å falle og de som hittil har eid systemet vil tape alt. Derfor holder de fast så lenge de kan. Samtidig som de mister makten så kommer også den mørke siden mer frem. En side visse politikere og andre høyt opp i systemet helst vil holde skjult.

Pedofili er en av de største sakene. Alt vil komme frem og derfor er det en enorm maktkamp på gang og de som vil bli avslørt gjør alt for å forhindre det. For de vet at kommer det ut så har de ingenting å tape lenger. Så de er villig til å kjempe til døden og det kan forårsake en del kaos her i verden. Kan det derfor være at Trump sitt kabinett ennå ikke er på plass og at spesielt demokratene blokkerer på alle måter.

De har feks. prøvd å blokkere nominasjonen til Neil Gorsuch (supreme dommer) for de vet at han er upartisk og ville få pedofili skyldige dømt på den hardeste måten. De er livredde at han kommer i denne posisjonen. Blokkeringen heter “fillibuster” men det nytter ingenting og demokratene vet dette men de prøver å hale ut tiden slik at de kan forhandle seg frem til eventuelt immunitet. Alt så ut til at Trump skulle vinne over alle og feie bort den mørke tiden USA har levd i i mange år. Men så snudde han og gjorde akkurat det Eliten ville ha av han. Han bombet Syria. Hva skjedde? Ble Trump truet? Ble han korrumpert? Ble han kjøpt? Plutselig er mainstream media i USA positiv overfor Trump. Hittil var de imot han og svertet han på alle måter og hver mulighet de hadde. Og så snudde de plutselig og sier i nyhetene sine at nå har Trump blitt en skikkelig president. Man kunne bli kvalm av å se så mye dumhet komme ut av mainstream media og da spesielt fra CNN. Mange i alternativ media var skuffet og trodde nå at kampen var tapt og at Trump er bare en av Eliten som lurte oss. Er det virkelig slik? Vel,,,,,,,,jeg ser det annerledes. Kanskje ser jeg det annerledes fordi jeg nekter å se sannheten eller så ser jeg det annerledes fordi måten han har snudd er alt for lettvint for meg og det ligner ikke Trump å miste ansiktet på denne måten. Rykter sier at både Putin Trump og Assad gjorde en deal. Trump har bombardert en nedlagt flyplass. Noen få gamle fly ble bombet men alle rullebaner er i takt. Av 59 missiler traff kun 23. I militæret ville man kalle en slik operasjon for et fullstendig fiasko. så hva er det som skjer? Trump bombet akkurat på den tiden da han satt ved samme bord som presidenten fra Kina. Tilfeldig? Vel det er mange spekulasjoner men jeg føler at det er en spesiell spekulasjon som føles mest riktig for meg. Jeg tror Trump spiller et klok sjakkspill. Han samler USA dvs. alle som var imot han og mest av alt mainstream media får han nå på sin side. Måten de oppfører seg og måten hvordan opposisjonen oppfører seg er imidlertid svært oppsiktsvekkende. Det kan virke som om opposisjonen slapper litt mer av og ikke frykter lenger forfølgelse pga pedofilisaker fordi de tror at Trump nå har skiftet side. Kan det hende at opposisjonen har gått rett i fella til Trump? For måten de opptrer nå er avslørende og mer og mer av sannheter kommer frem og det tjener Trump i lengden.

Jeg tror faktisk at Trump og Putin arbeider sammen for å ta knekken på en verdens elite som har styrt verden i flere hundre år og holdt menneskeheten som slaver i deres system.

Det kan godt hende at mine spekulasjoner er ønsketenkning. Men “so what”? Det sies jo at hvis vi tenker på en situasjon og ønsker at noe spesielt skal intreffe så vil det manifestere seg så lenge vi ønsker det med hjertet. Så kjære venner…. la oss ønske det beste……

 

Scorpion 58

 

GMT

Text-to-speech function is limited to 200 characters

Options : History : Help : Feedback Close