Uncategorized

Hvilket parti er best for deg?

Hva vet du om de forskjellige partiene?

Folk vil gi sin stemme til et parti som har innflytelse ikke sant? Det er fordi de vil ha en forandring når de gir sin stemme og “faller” for valgflesket til de “store” bare for å måtte innse at ingenting skjer! Ingen forandring! Mer bompenger, mer innvandring, mer skatt, flere avgifter og mye mer. Blir vi ikke lei av det samme gamle spillet til de “store” partiene? Løgn og bedrag overfor sin egen befolkning kan ikke nå høyere grenser enn de allerede har nådd! Når skal vi si at NÅ ER DET SLUTT?

Kanskje er det på tide å se på andre partier som har dukket opp? Men hva med et parti som alltid har vært der men som ingen legger merke til? Er det pga navnet? Et navn som assosieres med gammel eller oppbrukt eller de gamle har ingenting de skulle ha sagt lenger i vårt samfunn? Har noen sett partiprogrammet til Pensjonistpartiet? Tvilsomt. Men de fleste kommentarer jeg får er at de er alt for små til å gjøre en forskjell. Jammen “HERREGUD” da. Hvis du ikke gir din stemme så kan de ikke gjøre en forskjell heller, skjønner du/dere?

Pensjonistpartiet er faktisk det eneste partiet som handler i sitt partiprogram etter Norsk Grunnlov. Det er nettopp denne Grunnloven vi må ha på plass igjen for i dag er det nemlig slik at vår Grunnlov blir tilsidesatt mer og mer for å vike plass for EU direktiver som er intet annet en ren Diktatur som tjener noen få og tar rettighetene fra landets befolkning. Dette skjer faktisk i hele EU. Samtlige grunnlover i EU landene blir mer og mer tilsidesatt for å gjøre plass til multinasjonale finansinteresser. Ikke tro meg men undersøk selv. Noen små hint: Lisboa kontrakten som åpner for å tilsidesette Grunnlover og Codex Alimentarius og Agenda 21 – 2030.

Når vi sitter på sidelinjen å sover så mister vi rettighetene våre i eget land og blir som slaver utsatt for en regjering som hersker over oss og arbeider for utenlandske interesser! 

Det eneste våpen vi har å slå i bordet med for å stoppe GALSKAPEN er GRUNNLOVEN!  Pensjonistpartiets program operer innenfor denne grunnlov. Er det ikke på tide at vi våkner og bidrar til et reelt skifte i Norge før det er for sent?

Stem pensjonistpartiet og bli med å danne lokalgrupper i kommunene. På denne måten kan vi vokse enormt innen ett eneste år og bli et stort parti som har nok makt til et paradigmeskifte. Et skifte til en rettferdig menneskeverdig stat med folkets interesse som hovedmål og Grunnloven som direktiv.

Gi en tilbakemelding til FIN (Folkets Interesseorganisasjon Norge) på facebook  https://www.facebook.com/groups/39626192409209

Dette er av alvorlig viktighet at vi reiser oss og gjør noe konkret!!!

Meld DERE. Vi trenger dere.

 

Rainer Irgang & Ingar Grøndahl

Scorpion 58