Livsstil

Inn i diktatur med åpne øynene!

Mange vet men få gidder å gjøre noe!

Det er en glede å se at mange mennesker har “våknet” og virkelig har skjønt hva som foregår her i verden. De har sett at såkalte konspirasjonsteorier er fakta.  Mange innlegg her på fb og andre medier viser til at mange har skjønt hva som foregår og de ytrer sin frustrasjon over dette. Men det blir med det! Jeg har sagt mitt og setter meg igjen på sofaen for jeg gidder ikke å gjøre noe fordi det ville ikke hjelpe heller. Jeg tar meg en øl og en røk og skyller ned frustrasjonen min. Hver gang jeg ser et innlegg hvor noen aktiv prøver å gjøre noe svarer jeg på innleggene på en negativ måte som feks at det nytter jo ikke…har du ikke skjønt det? På denne måten slipper jeg dårlig samvittighet fordi jeg selv ikke gjør noe. Jeg vil ikke risikere noe. Jeg vil ikke kjempe og ende opp med problemer. Jeg tenker kun på meg selv men ikke på kommende generasjoner. Jeg er blitt så passiv og deprimert at jeg har gitt opp. Men å legge inn kommentarer på andres initiativ for å diskreditere deres innsats og å svekke deres tror, det er jeg god nok til.

Man kan sammenligne det med denne analogien som igrunn er fakta.

I en skole i Nazi-Tyskland kom det inn SS soldater og spurte hvem som var av Jugoslavisk opprinnelse. Noen hevet hånden sin og de ble tatt og man har aldri sett dem igjen. Jeg sa ingenting til deres forsvar. Neste dag kom soldatene igjen og spurte hvem som var av jødisk opprinnelse. Noen hevet hånden og de ble tatt hånd om og aldri sett igjen. Jeg sa ingenting for å forsvare dem. Siste dagen kom de for å hente meg og da var det ingen som kunne forsvare meg.

Er det slik vi vil ha det? Er det slik vi har blitt? Kognitiv dissonans kalles det. Vi går inn i et diktatur med åpne øyene og sverter eller kritiserer andre som vil engasjere seg for å utrette noe. Er ikke dette skammelig? Er det ikke Egoet i en selv som forsvarer seg på denne måten? Jeg kaller dette for den laveste og livsformen her på jord. For de som er beviste på hva som skjer og ikke gjør noe i det hele tatt burde “holde kjeft” istedenfor å uttale seg kritisk overfor dem som vil gjøre noe og skriver om det.

De som vet å handler er ærefulle og karaktersterke mennesker!

De som “vet” og ikke handler og samtidig kritiserer de som gjør noe, har hverken karakter eller integritet!

Så vær så snill dere som vet og ikke handler………”hold kjeft” eller bli med og bidra. Tro meg det lønner seg……”tiden er inne”!

Rainer Irgang aka Scorpion 58

 

One thought on “Inn i diktatur med åpne øynene!

  1. Vi er i dvale, det er vår eneste unnskyldning? Men hvordan kan vi stemme i dvaletilstand? Er DET grunnen til at ca. 1,6 millioner ikke stemte sist i 2015?

    HVA tjente velgerne på det? Ingen verdens ting. De som vant, de vant. NÅ kan de samme 1,6 millioner klage og syte fordi de IKKE VAR SKYLD I VALGET? Er det mulig å være så troende, at de ikke ser sin egen feil?

    Ha en herlig ny uke med positive tanker om mulige løsninger for vår egen fremtid i ekte samarbeid i og med folket selv!!;-)Ingar

Comments are closed.