Media

“Mainstream media’s” siste krampetrekninger?

Sterk økning i spreding av falske nyheter.

left-leaning-media

I VG i dag leses det at det er en sterk økning i spredning av falske nyheter. Med dette vil «mainstream media og fremfor alt Mark Zuckerberg fremstille alle alternative medier som løgnere og konspirasjonsteoretikere. Men fakta er jo at det er mainstream media i hele den vestlige verden som lyver så det holder.Fakta er at de mister seere og lesere hver eneste dag og i et desperat forsøk skal de nå prøve å sverte alternative medier for å få seere og lesere tilbake.
Kjære mainstream eller også kalt lame-stream media! Er det så vanskelig for dere å skjønne at spillet er tapt? At folk begynner og har begynt å våkne opp til deres agenda? Ja dere har en agenda om dere nå er klar over det eller ikke. Den neokonservative liberalismen er ferdig og folk har gjennomskuet dens zyniske utnyttelse av mennesker verden over.En maktstruktur som har vart i over hundre år er kommet til vegs ende men istedenfor at mediene skjønner dette og begynner å posisjonere seg i forhold til forandringene som skjer så fortsetter de å spre løgner og hat og splittelse verden over. Måten verden har blitt drevet de siste hundre år for ikke å si flere hundre år har gitt grobunn for psykopatiske egenskaper i mennesket. Psykopater fordi slike mennesker eier ikke skam og har ingen empati. Det er derfor slike mennesker er foretrukket i høye stillinger både i næringslivet og politikk. Vi har fostret frem et kaldt samfunn uten verdier men vi har implementert falske verdier som fører til et forfall av samfunnet. Kjære mainstream media! Pakk sammen og forlat «scenen» for folket har talt og hører dere ikke etter så vil dere måtte føle folkets vrede. Ja jeg sier vrede for dere har aktiv bidratt med forræderi av landet og deres egne. Og nå prøver dere å skylde på alternative medier. Har dere ikke skjønt at folk har begynt å våkne? Har dere ikke skjønt meningsmålingene som vist her feks?
mainstream-media-is-dyingOver 90% av all media i den vestlige verden eies og kontrolleres av 6 multinasjonale selskaper. Blant annet eier de de store pressesentrene som Reuters og lignende hvor dere får nyhetene ifra. Nyhetene som blir presentert er ensidig for ikke å si løgnaktig! Folket har skjønt dette nå og tatt konsekvenser av dette. Men dere fortsetter kampen om å spre løgner som sannheter og alle som ikke tror på dere lenger kaller dere konspirasjonsteoretikere. Hvor dypt må man falle for fremdeles å arbeide for selskaper som har som mål å innføre en New World Order? Mennnesker som arbeider i slike medier har fått et kallenavn og det er «prestitutes». Jeg håper dere journalister som er med på dette ser dere selv i speilet hver morgen og føler kvalme før dere går til jobben.
Alternativ media er ikke til å stoppe. Enorm fremgang i Tyskland, Østerrike, Sveits, England, USA og resten av verden sprer seg som en skogsbrann. Når man ser på mange forskjellige alternative medier fra flere land så merker man at RT (Russia Today en statssponset internasjonal russisk nyhetskanal) som blir svertet av så mange av dere i mainstream media igrunn er nærmest sannheten. Skam dere!
Sannheten kan ikke undertrykkes lenger og de som fortsatt vil holde fast ved løgnene vil møte seg selv i døren  på en ytterst ubehagelig  måte.

Jeg oppfordrer «mainstream media» til å snu og å bli en del av sannheten ellers vil folket legger dere ned.

Scorpion 58