Politikk

Ondskap i hverdagen!

Hvordan ser vi at det “ONDE” styrer oss?

Vi lever i en verden som forteller oss at vi skal være positive, motivert og glad og at vi skal gjøre vårt beste ut av livet. Når vi da prøver nettopp å gjøre dette så blir vi oversvømmet med nyheter om krig, terror, bedrageri, mord, ran, voldtekt, rasehat og mye mer hver eneste dag. Vi merker at systemet vårt ikke fungerer lenger og helsekøene blir lengre og lengre. Behandlinger som skulle vært en selvfølge blir ikke gitt til mennesker som trenger det. Barna blir tatt fra foreldrene under meget tvilsomme beslutninger. Næringslivet opptrer på en måte som tvinger frem arbeidsledighet eller dårligere lønn men samtidig krever de innsats og motivasjon. Landet vårt fører kriger i lag med USA under falske påskudd for å få herredømme over andre land og deres ressurser. Geneva konvensjonen skal sikre at krigen blir gjennomført under menneskelige “akseptable” forhold. Hjelpeorganisasjoner skal sørge for at hjelp kommer til de steder der det trengs og samtidig erfarer vi at disse organisasjonene er under samme kontroll hos dem som forårsaker all elendighet her på jorden. Se (hvite hjelmer i Syria). Skolemedisinen henger ut leger og alternative behandlere som helbreder mennesker for alvorlige sykdommer og gjennom svertekampanjer ødelegger deres liv. Utdanningssystemet har innført en metode som skal sikre at elevene og studenter kun lærer det som er “godkjent” og som egner seg til systemet. Uten kritisk tenkning i det hele tatt. Forskning i dag er kjøpt og betalt slik at spesielle interesser tjener på det mens vi andre må lide under deres uforskammede ødeleggelser av naturen. Politikere lyver så det holder og burde bli satt i fengsel uten mat og drikke til de blir bort på naturligvis.

Hvor lenge skal vi mennesker godta en slik psykopatisk oppførsel fra de som styrer? Med de så mener jeg menn og kvinner som befinner seg i toppen både i næringslivet, finansverden og politikk. Psykopater er de fordi de eier ikke skam og har ingen skyldfølelse for ellers kunne de ikke gjennomføre det de gjør over så så lang tid. Med hjelp av politi, militær og rettsvesen går de frem mot sin egen befolkning. Er det ingen som har lagt merke til det enda? Se hva som skjer rundt deg! Innvandring i massevis og de som kritiserer staten for det blir stemplet som rasehater og xenofober og mer til. Hvorfor lar vi dette skje? Folkens! Vi blir styrt av høy kriminelle mennesker som har som utgangspunkt å bestemme hvem som får leve og hvem ikke. Og de som ikke har skjønt det enda og fortsatt tror på staten og det gode i den må snarest tenke seg om igjen.

Wake up for FAEN!!!!!

2 thoughts on “Ondskap i hverdagen!

  1. TAKK!
    Ha en herlig helg og et riktig godt valgår hvor VI kan gjøre en forandring i det politiske systemet som kan gi POSITIV forandring for innbyggerne i ekte samarbeid i og med folket selv, med Norges Grunnlov som vårt fellesfundament!!;-)Ingar

Comments are closed.