LivsstilPolitikk

Opprør i Norge?

Hva skjer i Norge?

Det skjer forandringer i Norge. Vi ser tydelig at mer og mer løgner og bedrag fra politikerne og rettsvesen kommer til dagslyset i Norge.

Måten befolkningen blir behandlet på fra forskjellige institusjoner som rettsvesenet, barnevern, nav, politi osv…blir synlig og folk ser seg lei og vil ha forandringer. Flere i samfunnet har blitt berørt av tragedier fra myndighetene som støter grunnlovens prinsipper. Hvorfor er det slik? Er det fordi makten bak makten i Norge mister grepet og de begår åpenlyst kriminelle handlinger overfor folket i et siste forsøk på å holde på makten? Det ser slik ut. Flere skandaler blir avslørt og dette er bare toppen av isfjellet. De som har makten VET at de taper. Men de håper å redde seg selv. De trenger et kaos for å dekke over sine kriminelle handlinger overfor folket i flere generasjoner. Når folket innser at de har blitt lurt i så mange år vil de bli rasende og reiser seg. Eliten vet dette og de prøver å få til en stor krig som skal avlede dagens situasjon og de håper at en slik krig vil utmatte folk så mye at de kan tilby en NY løsning slik at de kan beholde makten.

Dette har skjedd gjennom historien gang på gang og alltid etter ca 80 til 90 år. Denne gangen derimot vil det ikke skje. Fordi folk våkner opp til sannheten. Og denne sannheten vil gjøre dem sint. Det er nettopp dette Eliten er redde for.

Folket vil ta over innen kort tid. Makten i landet vil gå tilbake til folket. Eliten får et valg til enten å forsvinne, bli satt i fengsel eller blir med og arbeider sammen med befolkningen for en ny fremtid. Hvis de viser anger og vil bidra med deres viten og kunnskap for en bedre fremtid.

Et paradigmeskifte er på gang og ingenting kan stoppe det. 

Alle mennesker som arbeider i institusjoner som har misbrukt sin makt overfor befolkningen gjorde dette uten viten. Men uansett så følger de ordre uten å tenke selv. Det er på tide at de begynner å tenke over hvilken jobb de utfører og hva den innebærer. Er det “rett” hva jeg gjør eller strider det imot grunnloven? De som ikke begynner å tenke vil bli fjernet fra sine stillinger. Blinde og uvitende “order followers” har ingen plass i et samfunn som har begynt å våkne og tenke selv. Tiden er inne for mange mennesker å tilegne seg ny viten. Gjør de ikke det har vi ikke bruk for dem i den nye tiden som kommer.

ALT SOM IKKE GÅR OVERENS MED GRUNNLOVEN OG HJERTENE TIL MENNESKER HAR INGEN RETT TIL DELTA I SAMFUNNET!

Så til alle der ute som arbeider i institusjoner som tilhører staten. Spør dere selv: Er det jeg gjør i tråd med med mitt hjerte og grunnloven eller handler jeg imot menneskerettigheter? Bli klar over konsekvensene det innebærer hvilket valg dere tar i nærmeste fremtid.

The Law of Attraction is very powerful and it works immediatley.

The love of God is replacing the hatred and satanism in this world. Get ready to make a choice!

Scorpion 58

8 thoughts on “Opprør i Norge?

 1. Det er fint å være optimist, men det er best hvis det er kombinert med at man er realist. Irgang skriver om paradigmeskifte og at folk er i ferd med å våkne opp. Tja, tja… Jeg våknet nå opp for ca 15 år siden og har betraktet denne oppvåkningsprosessen siden den gang. Jeg må bare si med en gang at det er veldig vanskelig, for ikke å si umulig, for meg å se at denne prosessen har noen kvantitativ utvikling. Tvert om så ser jeg hvordan årgang etter årgang med «ny-oppvåknede» etter en hyperaktiv periode med deling (og litt laging) av YouTube-videoer og artikler om hvordan ting er i realiteten tilsynelatende forsvinner eller går over i passivitet. Det jeg eksplisitt ikke ser er konstruktive og bærekraftige inititativer med potensial i seg til å utvikles til massive grasrotbeveglser.

  Artikkelen uttaler at eliten er redde for folket. Ja, det trodde jeg også for ti år siden. Nå er mitt inntrykk at eliten har situasjonen under full kontroll. Det store flertall av befolkningen får stadig fornyet sine vaksinasjoner mot å bli «rød-pillet», og de som er våkne er i svært liten grad intellektuelt oppegående i den grad at de er i stand til å møte tradisjonelle intellektuelle og argumentere med dem utfra sitt ståsted. Og det handler virkelig ikke bare om at de andre ikke er villige til å ta imot alternativ informasjon. For den «informasjonen» som det argumenteres med er svært ofte av svært tvilsom kvalitet. De som deler den er rett og slett ikke vant til å delta i seriøs polemikk, der man må legge fram dokumentasjon og kunne svare på kritiske spørsmål.

  Jeg ser omtrent ingen i de alternative miljøene, og i særdeleshet ingen her i Norge, som framviser en intellektuell kapasitet som er egnet til å overbevise noen som ikke enten allerede er overbevist eller som er søkende.

 2. Tusen takk for din kommentar Halvor.
  Ser meg enig i mye av det du skriver. Sannelig er det alt for lite som foregår i det alternative miljøet i Norge og mange er av meget dårlig kvalitet. Men siden jeg opprinnelig er fra Østerrike så følger jeg med på hva som skjer innen det alternative miljøet der og i Tyskland og Sveits. Videre følger jeg med i de engelskspråklige land og ser hva som skjer der. Norge sover enda det er jeg helt enig i . men selve Eliten i Norge agerer ut ifra Eliten i USA og Europa og de står for fall om de nå vil eller ikke. Jeg ser kanskje andre ting enn du gjør men det tvinger seg frem også ny forskning som ikke kan undertrykkes lenger. Så jeg mener bestemt at forandringen kommer. Men det vil ikke skje fra Norge fordi Norge er så indoktrinert og kontrollert av denne Eliten. Forandringen kommer fra Europa og USA og med god hjelp fra Russland. Når Eliten i de landene faller så har Norge intet annet valg enn å gi seg.
  Men for all del. Du peker på svært konkret ting i din artikkel her og jeg setter stor pris på det så tusen takk
  Hilsen
  Rainer

 3. Kriminell behandling av små barn som blir atskilt fra sin familie og knytter seg til fremmede mennesker som tjener penger på dem! Barna tror etterhvert som de vokser at foreldrene ikke er glad i dem! Dette er roten til at Fosterbarn får traumer, blir rotløse og utvikler “skjevutvikling” etter at BV har ødelagt deres tillit til sine foreldre! BV er barnas verste fiende! Bortsett fra barn som lider pga vold og mishandling, men dette skjer i det skjulte og BV klarer oftest ikke å fange det opp før det er for sent! BV – slik det fungerer idag er katastrofalt! De tar barn som ikke trenger å. Li hjulpet, men klarer ikke å hjelpe mange som trenger hjelp! Hvorfor? De har ikke fagkunnskaper med 3 års utdanning og skjønner ikke konsekvensene av hva de gjør!!!!

 4. Tusen takk for innlegget Unni. Jeg er helt enig med deg.Hadde folk bare visst at vi er statens eiendom og de kan gjøre med oss hva de vil så hadde det blitt et opprør her i Norge og verden over.
  Hilsen Rainer

 5. Jeg er langt på vei enig med Halvor. Dessverre er det slik at eliten ofte infiltrerer folkelige bevegelser slik vi så under demonstrasjonene mot globalisering for en del år siden. Fredelige demonstrasjoner ble til regelrette gateslag der politi og tilfeldige forbipasserende ble angrepet med gatestein og alt gikk overstyr med branner og knuste vinduer. Arrangørene rev seg fortvilet i håret mens budskapet gikk opp i røyk og ødeleggelse.
  Opprør i Norge er ikke særlig sannsynlig fordi folk i Norge er for grunne og uinteresserte til å forlate øl, pottitgull og foppal på TV. Du kan plukke dem til skinnet så lenge du ikke tar fra dem TV’n, ølet og pottitgullet. Unnskyld min spydighet, men noen år i lokalpolitikken i Skedsmo har gjort meg til behersket pessimist når det gjelder muligheten til å rive nordmenn ut av zombie tilstanden og gå ut og kreve sin grunnlovsfestede rett under pågående fotballkamp. “Åååååhhh,vi har det da så.gooooodt i Norge” fikk jeg høre gang på gang mens jeg preparerte propagerte for Frp. Smått om sent begynte Frp å ta seg opp. Nå sitter de i regjering, og har blitt infiltrert av eliten v/Bilderberg. Det skjer hver gang så sikkert som amen i kjerka. Som sagt må forandringen komme utenfra for det er slik det har vært i Norge i alle år. Jeg kan vanskelig se for meg ryggradsløse norske “mannfolk” gå i forsvar for kone og barn. De blåser i alt all den tid de ikke mangler øl, pottitgull og tv signal. Jeg har sjelden sett en sørgeligere gjeng. Kjeften er svær og stygg, men mot er det så som så med. Jeg er selv av sveitsisk ætt, så jeg kan tillate meg å være litt atal. Skal krigen mot undertrykkelse vinnes, må siktene innstilles på eliten. De må bort først, så kan systemene reformeres – ikke motsatt. Intet politisk parti kan gjøre forandringen, og all den tid AP er så sterkt som det er, kan vi se bort fra en reform fra politisk hold. AP, Høyre og andre frimurer partier må bort først. Parlamentarismen må også skrotes til fordel for et system som støtter direkte demokrati. Dernest må folks likegyldighet kriminaliseres slik at vi ikke slitt sklir tilbake til det vi nå har. Vi må ha en våken, deltagende befolkning for ellers kan vi bare la Norge sove seg inn i døden.

 6. Takk for din kommentar Bjørn. Både du og Halvor er inne på noe her. Jeg er vel litt mer optimistisk men forsøker å være realist også. Det er på tide at folk våkner og jeg setter pris på din kommentar og dine erfaringer du har gjort underveis i livet.
  Hilsen
  Rainer

 7. Jeg skal dele en samtale som utspant seg etter at en person (som skal forbli anonym) delte denne artikkelen i Facebook-gruppa «Vi som bryr oss om avisa Klassekampen». Jeg vil først bare få si at dette er en usekterisk politisk gruppa med relativt stor takhøyde og åpenhet for varierte meninger og perspektiver.

  Det som framkommer her mener jeg dessverre er litt for symptomatisk for det intellektuelle nivået de som utbrer seg om «paradigmeskiftet» og elitens nært forestående kapitulasjon befinner seg på:

  Først min kommentar som den også framkommer på denne sida.

  Anonym Det har aldri falt deg inn at dette landet er fullt av intellektuelle mennesker som aldri har ønsket å sette sine bein innenfor et politisk system hvor løgner er mer viktig enn å fortelle sannhet ut til folket? For det er ikke andre enn de som har tredd inn i en politikk som er i stand til å stå å juge dagen lang. Du skal brått se at du får lang nese den dagen det kommer endringer. For det vil komme. Med eller uten din hjelp. Jeg anbefaler deg å følge godt med i svingene fremover. Når mennesker med makt slutter å lytte til folket, så er det mer enn på høy tid å bytte dem ut. Er du også en av de som forsvarer navnebedraget? Forsvarer du også ondskapen som herjer i barneverns politikken hvor norske foreldre blir stemplet som verdens dårligste foreldre av et fullstendig inkompetent totalitært lukket barnevern? Hvor foreldre og barn går og tar selvmord hver eneste uke? Forsvarer du dette utført av de “såkalte intellektuelle”? Hvem er du som forsvarer all ondskap som herjer i dette landet?

  Admin Fra GA: legg av deg denne insinuerende stilen, den er ikke akseptabel i dette forumet.

  Anonym Er ytringsfriheten død og begravet her også? Jeg var hellig overbevist om at vi levde i et demokrati. Hvor Grunnlovens paragraf 100 skal stå sterkt i samfunnet. Det er bare trist.

  Anonym Sannheten kjære venn, den kan ingen fornekte.

  Anonym Så jeg kan fortelle deg, at dette landet kan fullt ut styres av svært mange andre enn de som styrer idag.

  Meg ­
  Jeg vet ikke hvor godt du leste kommentaren min, men jeg har vært med i alternativ-faunaen i over 15 år allerede, så hvis du tror du setter på plass en fjott som ikke vet hva han snakker om så tar du nok feil.

  Det er stråmannsargument når du skriver at «dette landet er fullt av intellektuelle mennesker som aldri har ønsket å sette sine bein innenfor et politisk system hvor løgner er mer viktig enn å fortelle sannhet ut til folket», for det var ikke det jeg hevdet. Jeg beskrev hvordan jeg har fulgt alternativbevegelsen. Tror du jeg kunne gjort det hvis jeg ikke var tilstede selv?

  Og om premisset for det jeg siterte ikke hadde vært feil, så gjenstår like fullt spørsmålet: Hvor befinner disse «intellektuelle» seg? Kan du gi meg noen norske navn?

  «Er du også en av de som forsvarer navnebedraget?»

  Hvorfor i all verden stiller du meg det spørsmålet? Har jeg skrevet noe som gjør det på noen som helst måte relevant?

  «Forsvarer du også ondskapen som herjer i barneverns politikken hvor norske foreldre blir stemplet som verdens dårligste foreldre av et fullstendig inkompetent totalitært lukket barnevern?»

  Hva er det med deg? Skal jeg behøve å stå skolerett for deg på alle dine hjertesaker? Hvor i all verden lærte du å diskutere?

  «Hvem er du som forsvarer all ondskap som herjer i dette landet?»

  Du viser deg jo her selv som et prakteksempel på en «alternativ»-aktivist totalt blottet for logisk argumentasjonsevne.

  Anonym Setter stor pris på om du kan svare meg på mine spørsmål til deg.

  Anonym Eller skal du bruke samme taktikk som politikere alltid bruker, prate om alt annet enn om det man blir spurt om?

  Meg ­
  Har du startet inkvisisjonen på nytt helt alene, du?

  Anonym Svarer du ikke på mine spørsmål, så orker jeg ikke å prate mer med deg.

  Anonym Min tid er altfor dyrebar til det.

  Meg ­
  Hvis du vil se et eksempel til etterfølgelse så les kommentarene på artikkelen du deler. Først skriver jeg den samme kommentaren som jeg skrev først i denne tråden. Så svarer artikkelforfatteren på en ganske annen, saklig og ikke-hysterisk måte enn hva du presterer.

  Admin Fra GA: Anonym, legg av deg denne insinuerende stilen, den er ikke akseptabel i dette forumet.

  Anonym Jeg hadde langt flere spørsmål jeg ville stille her, men dere får meg til å kaste opp med oppførselen deres,

  Anonym Derfor melder jeg meg selv ut av denne gruppa hvor ytringsfriheten er død.

  Anonym Lykke til med deres taktikk.

  Admin Lukk døra etter deg.

  Meg ­
  Hvilket levner denne tråden som et herlig muntrasjonsråd

  ___________________

  Da jeg skrev siste kommentar hadde vedkommende allerede meldt seg ut av denne lukkede Facebook-gruppa.

 8. Halvor, jeg må si meg enig med deg her. Det er viktig at vi diskuterer på saklig grunnlag. Dessverre er det slik at alt for mange mennesker lar seg rive med av sine emosjoner og argumenterer uten refleksjon.
  Jeg takker for ditt innlegg og håper at du vil fortsette og bidra.
  Jeg har selv en tendens og være litt for emosjonelt noen ganger men jeg prøver å holde sinnet åpen for å lære og dine innlegg bidrar til dette.
  Takk for det
  Hilsen
  Rainer

Comments are closed.