Uncategorized

To skritt frem og ett tilbake.

Hindringer på livets veg.

Ofte skjer det at vi har flott fremgang i livet. Vi har kvittet oss med gamle vaner og føler at vi har blitt et nytt menneske med en høyere forståelse og bevissthet om hvem vi er. Men plutselig og ut av klar himmel trapper vi i en felle. En felle som vil dra oss tilbake til våre gamle vaner og dermed inn i livet vi ville legge bak oss. Vi kaller det gjerne to skritt frem og ett tilbake.

Hvorfor skjer dette? Er det fordi vi ikke stoler på oss selv? Er det fordi vi begynner å tvile på oss selv? Er det andre som får oss til å tvile på oss selv og livet?

Gjennom hele livet i denne verden så lever vi eller har levd ut ifra hjernen hvor alt skal rasjonaliseres. Hjernetenkning er setet til Egoet i oss. Egoet er opptatt av hva andre tenker og mener om en selv. Egoet trenger anerkjennelse og respekt. Egoet trenger også å vise seg frem. Føle at den er bedre enn andere. Egoet er i stadig konkurranse med seg selv og andre. Når vi har levd alt for lenge under Egoets kontroll og har blitt syke både psykisk og fysisk. Når sammenbruddet kommer, er vi klar til å hente frem hjertet. Vi klamrer oss til en kjærlighet vi ikke har opplevd før. Vi er klare til å gi opp Egoet og vil ha det vi alltid har søkt. Men vi har søkt utenfor oss. Egoet fortalte oss at lykken finnes der ute og sammen (Egoet og du) skal vi finne det. Vi er langt nede nå og har erkjent at lykken er inn i oss selv. I det øyeblikket åpner vi hjertet og erkjenner hvem vi virkelig er. Egoet får panikk og vet at den har tapt.

Vi lever et nytt liv med hjertet som den tenkende og følende kraft som bestemmer skrittene våre fremover. Egoet har blitt trengt i bakgrunnen og den liker det ikke i det hele tatt. Men vi lar oss ikke påvirke av egoet lenger og vi er sterke. Men av og til kan det hende at vi blir litt redde, vi bekymrer oss litt men vet ikke helt hvorfor. Vi kan ikke sette fingeren på hva det er som bekymrer oss. Men noe bekymrer oss og vi begynner å tvile på oss selv og vegen vi har gått. I dette øyeblikket ser Egoet en sjanse til å få deg tilbake under dets kontroll og egoet griper sjansen med en gang. For at Egoet kan forsterke dine bekymringer og redselen manifesterer den hendelser eller mennesker inn i livet ditt som skal fordoble egoets kraft til å få deg vekk fra vegen du har begynt å gå.

Visse mennesker kommer inn i livet ditt som en test. De er kloke, de virker sjarmerende, de viser seg fra sin beste side. Du er glad og åpner deg opp uten å tenke over eller å ha sett den “mørke” siden i vedkommende. Energien blir sugd ut av deg og samtidig blir du usikker på deg selv fordi det såes tvil om dine egne evner. Alt det du erkjenner i den andre med et klart blikk fra hjertet blir projisert tilbake til deg i negativ forstand og du blir usikker. Har vi ikke alle opplevd dette en gang eller flere ganger i livene våre?

Dette er en test og ikke minst en fantastisk læremester. Det er viktig at vi erkjenner slike mennesker og hva de er her for å gjøre. I verden vi lever i nå skjer det enorme omveltninger til det positive. Negative krefter kommer inn og prøver å forstyrre balansen i mennesker. Disse negative kreftene sitter i mange mennesker. Ofte blir de kalt sosiopater, narsissister eller psykopater. Slike mennesker har ingen empati. Ikke fordi de ikke vil ha den men heller fordi de rett og slett ikke har den i seg og dermed vet de ikke hva det er. Derfor skal slike mennesker alltid argumentere og helst i detalj for å forkludre helhetsbildet. De sier seg selv imot ofte og treffer du et sårt punkt i dem som avslører dem så forandrer de ansiktsuttrykket sitt og de blir til “stein” med et iskaldt blikk.

Vi blir konfrontert med hva som kommer til å ta slutt her i verden. Den materialistiske verden blir styrt av psykopater. Du er nødt til å være psykopat hvis du skal lykkes i næringslivet i dag. Evig konkurranse for profitt fører til at man går over lik for å få til et ønsket resultat. Kriger vi har er et resultat av dette.

Vi møter altså mennesker som skal lære oss noe. De viser sitt sanne ansikt og måten vi reagerer på blir avgjørende for fremtiden. Ikke bare vår egen men alles fremtid.

Konklusjonen er: blir du usikker og tar et skritt tilbake så konfronter deg med budbringeren og læreren. Se i hjertet til vedkommende og ha et skarpt analytisk sinn og la hjertet ditt bestemme hvordan du skal handle. Hev alltid din egen frekvens til hjerteregionen. Der ligger sannheten, kunnskapen og den universelle visdommen.

To skritt frem og ett tilbake er uansett fremgang……….

 

Rainer Irgang aka Scorpion 58

2 thoughts on “To skritt frem og ett tilbake.

  1. Takker for dine ord Rainer. Ser stadig at vi har like tanker, men vi er bare to. Ser frem til vi starter! Ha en herlig ny uke med positive tanker om mulige løsninger for vår felles fremtid i ekte samarbeid i og med oss selv / medborgerne med No0rges Grunnlov som felles fundament!!;-)Ingar

Comments are closed.