Politikk

Trump(ism) – fra Globalisme til Nasjonalisme?

Politisk jordskjelv raser gjennom Europa?

Helt siden Donald Trump’s valgkampanje var Mainstream Media imot han. Både i USA og til og med her i Norge og Europa ellers.
Hvorfor? Stormen mot han fra politikere og media var enorm. Beskyldninger og latterliggjøring var på dagsorden og politikerne sparte ikke på skjellsord. Hva forteller dette om våre politikere? Hva er det redd for? Etter min mening er de redd for at faktiske konspirasjoner er i ferd med å bli avslørt. En konspirasjon med formål om å ha full kontroll over stater og mennesker i hele den vestlige verden og til og med utover det. NAFTA og andre handelsavtaler som TTIP er bare få virkemidler blant annet Media og dagens pengesystem som brukes som våpen imot oss mennesker. De som fortsatt tror at mennesker som snakker om slike ting er konspirasjonsteoretikere og dermed “tullinger” må begynne å sette seg dypere inn i saken om hva politikk og geopolitikk handler om og hvem som trekker i trådene. Konspirasjoner har forekommet hele tiden gjennom menneskehetens historie og er dermed fakta og en stor del av virkeligheten vi befinner oss i. Faktene om konspirasjoner vil komme frem om meget kort tid og Donald Trump er med på å avsløre det hele. Fra pengehvitvasking til bestikkelser og mord og pedofili som går til de høyeste rekkene innen politikk, religion og “Royalties” holdes skjult men kan ikke dekkes over lenger. Alt kommer frem. Og når alt kommer frem så vil de som har hodet i sanden og lot seg lure av et rigget system (politisk – juridisk – religøst – medial og mye mer) få et enormt sjokk som vil enten føre til “fornektelse” eller til “oppvåkning”. Vel, i fornektelsen er kanskje de fleste enda men oppvåkningen vil skje og det er nettopp det den nåværende Eliten (Neocon og andre grupperinger) vil forhindre. Derfor lever Trump meget farlig. Bare se på hvordan Mediene i USA (CNN, MSNBC, NBC, ABC og flere) fortsetter å sverte Trump. Men det ser ut til at det er et skudd i egen bak for disse Mediene har mistet seere og seerne har flyttet over til nett TV og nett Radio og nettaviser som får mer og mer tilslutning.
Og hvem som forårsaker demonstrasjonene I USA og andre deler av Europa mot Trump? Det er organisasjoner som Black Lives matter og Feministiske bevegelser og mange flere som er støttet og kontrollert av George Soros osv…. George Soros kontrollerer også andre NGO’s (Non Governmental Organisations) verden over og med disse organisasjonene forbereder han “regime-change” i andre land. Alt det vi har sett fra Serbia til Georgia og Ukraina har George Soros stått for. I Russland er han ettersøkt og hans organisasjoner er nedlagt. Det samme gjør nå Ungarn og Tsjekkia. Snøballen har begynt å rulle og om kort tid vil dette temaet også bli behandlet i Frankrike, Tyskland og ellers i EU statene. Demonstrantene vi ser i USA er betalt av George Soros  (som forresten også står bak flyktningestrømmen)med rundt 2.500 Dollar hver. Derfor har de masker på seg for de vil ikke bli gjenkjent for de gjør for penger. At skuespillerne i Hollywood har så åpenbart uttalt seg negativt overfor Trump er nærmest en farse. Det hva Merryl Streep har tillat seg å gjøre er forkastelig og regelrett ren dumhet. Folkene i USA har reagert meget sterkt på dette og en boikott av Hollywood har begynt. Fortsatt er det slik her i Norge at mange mennesker er negativ overfor Trump. Det skyldes uvitenhet og villedning av media.
Vi står overfor gigantiske forandringer og fantastiske muligheter for å manifestere en flott fremtid for oss alle. Men at det skal kunne skje så er det viktig at vi tilegner oss kunnskap. Kunnskap om hva som har skjedd i verden og hvorfor! Har vi denne kunnskapen skrider vi frem og uten beskyldninger og hat inviterer vi alle til å bidra til en bedre fremtid.
Mange sier at Trump er bare enda en “insider” og bare lurer oss. Vel….det kan hende men alt han har gjort hittil sier noe annet. Så la oss gi han en sjanse før vi dømmer og fordømmer ut av uvitenhet.

Jeg tror innerst inne at tiden er rett og at nok mennesker har begynt å våkne og dermed lar en positiv fremtid seg ikke forhindre lenger uansett hvor mye den “gamle Eliten” prøver.

Scorpion 58