Livsstil

Vi trenger din støtte!

Vi trenger din støtte!

Vi har store planer om å være en del av teamet som vil forandre Norge til det bedre. 

Vi har konkrete planer på hvordan vi vil gjøre dette.

Vi – det er: Ingar Grøndahl, Leif Helge Bakke og Rainer Irgang aka Scorpion 58.

Vårt mål er å reise landet rundt og holde foredrag om hva som foregår i Norge og verden forøvrig og hvilke implikasjoner dette har for Norge. Multinasjonale selskaper og finans har overtatt kontrollen også her i Norge. Grunnloven vår har blitt mer og mer tilsidesatt og våre rettigheter minsker for hver dag. Våre institusjoner tar ikke hensyn til våre rettigheter lenger men snarere imot undertrykker oss. Politikerne arbeider for andre interesser enn folkets interesser. Løgn og bedrag på alle plan i Norge har kommet til overflaten og mer vil komme.

Alt dette vil vi sette en stopper for idet Ingar, Leif Helge og  Rainer reiser Norge rundt til alle kommuner og holder foredrag om bevisstgjøring av aktuelle temaer sin sanne årsak og hvordan vi som befolkning kan ta rettighetene våre tilbake i det vi legger grunnloven til grunn og krever politikere til å følge den. 

Både Ingar, Leif Helge og Rainer har hittil brukt sine enge penger til utstyr og en gammel skranglete  bobil som skal frakte oss rundt.

Vi ber derfor om “CROWDFUNDING” slik at vi får inn penger til reiseutgifter og dietter.

Vi føler at tiden er inne for å gjøre noe før det er for sent.

Under foreningen FIN (Folkets Interesseorganisasjon Norge) vil vi opprette en konto i løpet av kort tid slik at medlemmer av alle forskjellige grupper og andre frittstående mennesker med felles interesser kan støtte oss.

Det vil også komme om kort tid en ny webside med egen donasjonsknapp hvor det kan doneres penger til. Det vil også bli mulighet til å melde seg inn som medlem i websiden med et månedlig beløp på 40.- kroner. Dermed får man tilgang til masse materiell og film og dokumentasjoner samt podcast med interessante intervjuobjekter.

Med dette innlegget vil vi føle oss frem hvordan dere ser på vår initiativ og deres villighet til å bidra.

Alle donasjoner vil hjelpe. Om det nå er 20.- kroner eller mye mer bestemmer dere selv.

vær så snill og kom med tilbakemelding om dere er interessert i å bidra.

Hjertelig takk for oppmerksomheten.

Ingar, Leif Helge og Rainer

PS: Kontonummer vil bli gjort tilgjengelig om kort tid og websiden vil komme innen 3 uker.